Edzés-izom-GDP

Szerző: | Stílus

Ez az írás velősebb lett a kelleténél, mégis így ahogy van közre adom. Bízom benne, hogy új szemszöget, szélesebb látómezőt adhatok vele.

Az edzőteremben izzadó, a természet lágy ölén futó, spártai edzéseken önmagát leküzdő emberek világában élünk. Teszed ezeket Te is, hiszen a tömeg a munkahely, a z örök rohanás a város okozta stresszben fent kell maradnod a víz tetején. Láthatónak, teljesítőnek és egyre-egyre jobban  teljesítőbbé kell válnod.

edzés

Emlékszel még arra amikor kezdted?

Emlékszel mi volt az a pont amikor azt érezted túlélésed záloga a stressz leküzdésére a tested edzése?

Érezted azt, hogy ha nem  edzel, gyenge maradsz petyhüdt leszel kimaradsz és lemaradsz a külsőd taszítóvá válik nem  leszel elég jó munkatárs/élettárs/pajtás, alsóbbrendűvé válsz …boldogtalan maradsz…? Belevágtál. Jött  az elismerés. Kellett az élethez.

Edzeni a városi létezéshez  elengedhetetlen. A mainstreamben  a test mindenek felett van. A gondolatok olyan szinten terhelik az agyat, a mindfullnesshez nem mindenki tud lelassulni. Az állandó, szünet nélküli pörgést, a folyamatos vibrálást, az extra túltöltést le kell vezetned. Ennek a levezetésnek izomtömeg lesz a következménye.

A nagyobb izom tömeg, több feldolgozott stressz faktort feltételez.

Ha sok stresszt kell feldolgoznod, a téged szemlélő idegenek fontos embernek hisznek. Tisztelnek. Te pedig nyomod. Bármi áron.

edzés

Meddig tartható fent ez az állapot? Az élet gyorsul. Egyre több eszköz, egyre kevesebb idő. A munka vált életformává. Minden munkán kívül eltöltött idő a lét  egyensúlyba hozását, a hús-vér valóságba zökkentést hivatott szolgálni.

Több munka több stressz több edzés, több izom, tökéletesebb test, több tisztelet, kevesebb lelki, szellemi szabadidő, kevesebb hús-vér kapcsolat.

  • Meddig fokozható?
  • Meddig zülleszthető?

A mérték egyetlen tényezőtől függ. Tőled. Fiatalon kötelességed követni a trendet. Amikor a környezeted, korosztályod azt mondja csináld, csinálnod kell. Fogod is csinálni, így haladsz előre, így leszel büszke magadra.Így lehetsza massza része.

Képes vagy teljesíteni az elvárásokat, sőt még egy paraszthajszálnyival többet is.

Az edzések hozadéka a figyelemre méltó test. Erre a testre az izmok domborulatait hangsúlyozó ruhákkal ráerősítesz. Az ingek, nadrágok anyagai annyi rugalmas szálat tartalmaznak, hogy minden forma kényelmessé tehető. Szívdöglesztő divatfotókat tolhatsz az Instára PS nélkül is.

Kábító egy szer ez.

Figyelj és kapd rajta magad, amikor az edzés céloddá válik.  Célokért bármire képes vagy A test egy eszköz. Ha célként tűzöd ki halandó fogyasztó maradsz, akinek mindent el lehet adni a látvány növeléséhez. A munkád, a magánéleted mind – mind eszközzé válnak. Az elégedettséget, boldogságot a konditerem nyújtja. Tényleg ezt szeretnéd?

 

  1. Az ember feladata az életben tapasztalatok gyűjtése az első 30 évben.
  2. A megélések tanulságainak levonása és gyakorlatba ültetése a következő 30- ban.
  3. A tettek eredményeinek élvezete, a távolból visszatekintve ezek után jöhet .

Told ami a csövön kifér. Buzogjon a tesztoszteron, amíg fiatal vagy, fűt a harci szellem, mutasd meg a világnak ki vagy Te! Arra figyelj mikor megjelenik benned a hiány érzet, — mert meg fog – állj meg! Ez a jel, hogy készen állsz. Innentől kezdve  ne a még több testedzés legyen a cél. Tökéletes vagy. Soha jobb formában nem voltál.

Az üzletek polcai roskadásig vannak a  neked szánt fast fashion ruhákkal.

Bárkivé válhatsz.

Akármit felvehetsz.

A divatipar rád van kihegyezve a Te kegyeidet keresi, a Te pénzedre áhítozik.

Az élsport is eddig a pontig tart.

Vedd észre a jelet. Ez a jel mutatja, hogy felsőbb osztályba léphetsz. Megtetted amit lehetett. A fiatal harcos indulhat próbára tenni erejét, mindene adott hozzá. De vigyázz! Ez a bódító állapot nem maradhat tartós, mert elakadsz. Csapdába esel, ha hallgatod és mérlegelés nélkül fogyasztod a média nyújtotta kényelem illúzióját. A férfiak – és már a nők -70%-át  fogva tartja az örök fiatalság illúziója. Meg kell hallanod a saját hangod. Merned kell hallgatni rá.

edzés

Csak ezek után jöhet az izmom erejének megismerése, az ösztönök munkába állítása. Lehiggadsz.

Nem fogyasztasz el mindent ész nélkül. Gondolkozni kezdesz. Mielőtt cselekszel felmérsz. Lassulsz? Lehet. Ezzel jár a békés harcos útja. Megválogatod mit engedsz be. Az ÉNBP – Missh – Lakatos Brendon kikopik a hétköznapjaidból.  Nem mennyiséget, minőséget kezdesz vásárolni. A ruháid darabszáma csökken, tartóssága, minősége emelkedik, saját stílusod születik. Már nem mész a tömeg után, önálló megvalósuló gondolataid lesznek.

A női mellek mögött meglátod a tulajdonosukat is. A virslinek megnézed a hús tartalmát, az autódnak figyeled a fogyasztását, a testedben észreveszed magadat is. Konditermet kikapcsolódásra használod, a ruháidat megválogatod. A tested edzése, az izmaid erőnléte férfias jegyekkel ruház fel. Hedonista maradsz, élvezed, hogy élsz. A sebesség lesz más, mert a forma mögött megjelent a tartalom. A bornak teste lesz. A test megérett. Értékessé vált. Szentélyed született. A Tiszteletet nyomában Tekintély bontja szárnyait.

Egyre gyakrabban olvasom, főleg nők tollából, hogy nincsenek Úri emberek. Úri asszonyok talán vannak? Sőt férfiak sincsenek.

Tény, hogy a férfiak harmada képes átugrani a fiúból férfivá válás szakadékát. Ezer oka lehet, az elhanyagoló szülőktől, a közösségi oldalak bűvköréig. Az idő előre haladtával az életszakaszba ragadás kizárólag a kényelemmel magyarázható.

Ha még mindig itt vagy, akkor neked sikerült. Az ösztöneid építésre is képes vagy használni a vágyak kielégítésén túl. Te az elithez tartozol! Itt az élet színvonala hajlíthatatlan. Az elveid akár a hidak pillérei. Szakadékokon képesek átívelni. Veled lehet vitázni, verekedés nélkül. Rád lehet számítani követelések nélkül. Barátaid vannak feltételek nélkül. Elveid vannak ellentmondás nélkül. Próbákon feszítetted magad, tudod meddig mehetsz el. A tested, bár többet bír mint korábban, célokért ésszel mész nem ösztönből. Férfi vagy. A legjobbak közül. Eldőlt az utad, kiforrott a személyiséged. Példakép vagy. A gyerekeid szemében kizárólagos. Felelős vagy. Támasz vagy, nem támaszkodsz. Aszerint élsz amit kifelé mutatsz. Lovag vagy. A legnemesebbek közül. A modern kor csatamezején viszed vásárra a bőröd. Edzett vagy, már nem csak testben szellemben is.

A tapasztalataid által csökkented az izomtömeged és nem az izomtömeg csökkenés tesz tapasztalttá.

Elérkezel a születésed utáni harmadik állomáshoz. Ahol a lovag a modern Úri ember a Bölcsek kövét keresni hivatott. Mindenkinek saját köve van. Minden kő rejtve van. Tulajdonosa előtt is. Feladat: a tapasztalatok lepárlása, hogy a legtisztább esszencián keresztül lásd a múltat, jelent és adhass útmutatást a következő generációnak.

Ez a Szabadság, a Bölcsesség tükre.

edzés

Ritka, Különös, beavatatlanok számára Értelmezhetetlen.

A legátfogóbb kép innen tárul az életre. Magasabb perspektíva. A Nazca vonalak sem látszanak a földről, felkell emelkednia magasba, hogy megláthassuka kavicsok titkát. A fiú sem lehet bölcs, amíg nincs tapasztalása hozzá.

Ez az időszak a stílus finomítása. A díszzsebkendő, mandzsetta gomb, szőrme, kasmír,  értelmet kap. Ez a kor az manufaktúra, a mester műhelyének kora. Nem naftalin szagú diófa szekrény, sokkal inkább a vágyott AM DB5.

Az izomzat maszkulin felszerelés. Óvó, védelmező szándékból épült, szívóssá vált. A nő szemében igen vonzó. De tudd hol a határ.

Ne ülj fel a hullámra ami a minél több edzés, annál több kiposztolandó fotó, egyre több rajongó, egyre üresebb élet felé visz.

A döntés mindíg rajtad áll.

 

képek forrása: pinterest,unsplash,instagram,pexels

Hogyan szerezz be inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Hogyan szerezz be inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Share This