2 indítékkal vált stílust a férfi

Szerző: | Stílus

Ennek az oldalnak nem az a célja, hogy megmondja milyen zoknihoz milyen díszzsebkendő illik. Ennek az oldalnak az a célja hogy megismerd azt a férfit aki a stílusod mögött lakik Rátalálj arra a férfira akire 20 év múlva büszkén tekintenél. Férfi forrásod megtalálásának két útja van. Az egyik belülről kifelé épít. A másik kívülről befelé. Ezeken az oldalakon határozottságodhoz és erődhöz mérten Te magad építed fel utánozhatatlan, lehengerlő, mesteri stílusodat.

Két dolog van amiért a férfi bármire, még az öltözködési stílusának megváltoztatására is képes

1. Karrier

A politikai hatalom markáns külsőségeket követel meg. A politikusok legkedveltebb színe okkal a kék.

A kék a bizalom színe.

A külső megjelenésbe fektetett energia, felkeltett  illúzió a manipuláció alapja.

A hatalmasak játszóterére belépő a bizalom.

A tradicionális sötétkék európai öltöny, kék nyakkendővel a minimum. Politikai hadszíntéren mindenki gyanús aki nem ilyet hord.  Mondhatjuk, hogy ez a politikai hatalom uniformisa. Ez az öltözködési stílus az üzletemberek, a befektetők, a  pénzzel zsonglőrködők világának is alapköve.

Stabil, következetes, megbízható. Egy kék öltönyös ember nem akarhat rosszat. Igaz?

Van egy feltűnő stílusbeli különbség a politikai vagy gazdasági hatalmat és saját  bizniszüket  építő férfiak között!

Itt a világ 21  legbefolyásosabb embereinek listája. A kék nevek politikusok, a zöldek bankvezérek, a pirosak innovátorok.

 1. Hszi Csin-ping
 2. Vlagyimir Putyin
 3. Donald Trump
 4. Angela Merkel
 5. Jeff Bezos
 6. Ferenc pápa
 7. Bill Gates
 8. Mohammad bin Salman Al Saud
 9. Narendra Modi
 10. Larry Page
 11. Jerome H.Powell
 12. Emmanuel Macron
 13. Mark Zuckerberg
 14. Theresa May
 15. Li Keqiang
 16. Warren Buffet
 17. Ali Hoseini-Khamenei
 18. Mario Draghi
 19. Jamie Dimon
 20. Carlos Slim Helu
 21. Jack Ma

A tekintély birtokosai megjelenésükkel határozzák meg a követendő öltözködési, viselkedési stílus mintát, az őket követni akaró milliók számára.

Ha öltönyt veszel nyakkendővel, tekintélyre teszel szert a megjelenéseddel. Odafigyelnek rád, befolyásos, fontos személynek gondolnak.

stílus

A szemlélőd tudat alattijában megbízható, szimpatikus, kiegyensúlyozott, tetterős férfi látszatát kelted magadról.

Az öltöny hatalmat sejtet.

A bank szektorban is ez a fő csapásvonal. A pénz kényes téma, rengeteget lehet jó stratégiával szerezni belőle.

A bankárok ruházata ezért még kifinomultabb.

A balról jobbra emelkedően csíkos menedzser nyakkendő, a narancssárga szín, a fehér ing, fényes cipő. Mind az ámulatba ejtés eszközei.

Az innovátorok is kapni akarnak, de jellemzően adnak érte cserébe. De meg is fordíthatjuk: adnak, hogy kapjanak érte. A startkő az alap, náluk is a tradíció, az elismert stílusú öltözködés. Ez a minden befolyásos, döntéshozó számára első blikkre megnyilvánuló megbízhatóság, szabálykövető képesség tud kapukat nyitni. A sikeres állásinterjú belépője az üzleti világba is ez!!

 

 • Hatalom, pénz, befolyás = konzervatív stíluskövetés
 • Innováció, kreativitás = kényelmes, minimalista stílus

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

A világ stílusvezérei

%

politikusok

%

bankvezérek

Minden férfi számára aki kapni akar, aki gyarapodni pénz vagy hatalom által, annak ez a (52+19)=71% mutatja, hogy az oda vezető út, kék nyakkendős öltönnyel van kikövezve.

%

innovátorok

Az alulról jövő, valós társadalmi szükségleteket kiszolgáló, önmagukban bízó, szakértelmükkel a világot szolgáló agyak a kényelem oltárán áldoznak. Elérték amit akartak, nincs megfelelési kényszerük, stílusuk a minimalizmus.

(Steve Jobs a legismertebb példa)

2. Párkapcsolat

Minden férfi életének első női kapcsolata az édesanyja. Elintézi, megveszi, mossa, vasalja, kikészíti, megmondja. A férfinak, nem kardinális problémája  a megjelenése,  van aki megoldja helyette. Az öltözködés, vásárlás lányos elfoglaltság. Ezt a szerepet veszi át a barátnő majd feleség. A legtöbb férfi saját stílust nem is tud kialakítani késztetés vagy lehetőség hiánya miatt. Ezt a lustaság is törvény szintre szokta emelni.

A nők olyan ruhákban kívánják látni az általuk szeretett férfit, ami az ő ízlésüknek megfelel. Ezt a férfiak többsége  hagyja is, nem sejtve, mekkora veszélybe sodorja magát.

A női segítő egyszer csak eltűnik. A szekrényben ott maradnak a megszokott, de más stílusát, ízlését , követelményeit, vizuális vágyait kielégítő ruhák. A legtöbb férfi itt jön rá, hogy nincs mit felvennie, mert ki akar mozdulni otthonról, ismerkedni akar, benyomást szerezni és hagyni. A munkába járás, az otthon eltöltött idő be is határolják a farmer és a szabadidő nadrág közt elterülő mátrixot.

Minden férfi magán életének elérkezik az a pontja, amikor meg kell haladnia önmagát a tovább lépéshez.

Ennek a lépésnek origója, egészséges férfivel számolva, a nő.

A hiedelemmel ellentétben, a nő választ. Csábítási szándékával jelzi a férfinak, hogy hódítási hajlandóságát üzembe helyezheti irányába. Ahhoz, hogy a nő szeme megakadjon a potenciálos hódítón, vagyis rajtad, megfelelő külső jegyekkel kell rendelkezned. A szem megakad a megjelenéseden, érdeklődést mutat a  stílusod iránt, végigpásztáz fel, és le, mindezt ösztönösen, tudatosság nélkül. Minden további következtetés, már a tüzetesebb analízis műve.

Ennek a pár másodpercnek a sikerére rá kell készülnöd.

Ha voltál ilyen helyzetben, tudod, ha még nem akkor figyelj:

Kiindulási alap, ami minden nőnél nyerő: tiszta a hajad,tiszta a körmöd, a felső gomb kivételével be van gombolva az inged, tiszta a nadrágod, ápolt, újnak ható a cipőd, enyhén érezhető finom illat leng körül. Ezek együttese intelligenciát jelez, ami minden további pozitív gondolat melegágya.

Kis odafigyeléssel, minőségi anyagból készült (tartós) ruhatár összeválogatásával, némi kordivatnak megfelelő kiegészítővel fűszerezve, stílust tudsz kiépíteni önállóan, segítség nélkül, női irányítástól függetlenül. Vannak más szemléletek is, például a Pua, ahol a jó szöveg, a lehengerlő modor a csajozás alapja, és van a Férfiak Klubja, ahol a megbízhatóság.

Mindegyik ugyanoda vezet.

stílus

A 9 másodpercet  a megjelenéseddel nyered meg!

 

 

%

külső megjelenés

%

belső tulajdonságok

Ennek a néhány dolognak mindig rendben kell lennie, egyébként a vakszerencse sodor amerre akar, ha tudatosan építed magad, rejtett kapukat leszel képes szélesre tárni. 

Küldetésem, hogy végigvezesselek az úton. Bármelyiket választod rám számíthatsz. Ingyenes anyagaim azt a célt szolgálják, hogy magabiztosságot nyerj az öltözködésben, és magabiztosságot a gondolkodásban önmagad által.

Örülök, hogy vagy!

képek forrása: pinterest,unsplash, pexels

Share This