Miért egyszerű a férfi, miért bonyolult a nő?

Szerző: | Stílus

Ennek az oldalnak nem az a célja, hogy megmondja milyen zoknihoz milyen díszzsebkendő illik. Ennek az oldalnak az a célja hogy megismerd azt a férfit aki a stílusod mögött lakik Rátalálj arra a férfira akire 20 év múlva büszkén tekintenél. Férfi forrásod megtalálásának két útja van. Az egyik belülről kifelé épít. A másik kívülről befelé mélyít. Ezeken az oldalakon határozottságodhoz és erődhöz mérten Te magad építed fel utánozhatatlan, lehengerlő, mesteri stílusodat.

Ha poénnal akarnám elütni: Azért mert mindegyik mást akar.

Mivel együtt lehetnek egészek, és ezt az evolúció jó mélyen beépítette, ezért a másik élete árán is a saját igazukat hajtják.

Mi jár annak akinek igaza van? A szája.

Vonatkozik ez férfire nőre egyaránt.nő

A férfi aggyal megy neki a világnak

Mindent meg akar érteni, mindent meg akar oldani. Nincs az a hegy amit ne lenne képes elhordani, nincs az a harc amit  meg ne vívna. Logikával, technikával, megértéssel bármit létrehoz és/vagy lerombol. Megállíthatatlan erő ez. Az értelem ereje.

A nő szívvel tapogat le

minden élőt és élettelent. Összetett érzelmi mechanizmus határozza  meg számára a következő lépést, mit képes folyamatosan változtatni, mert az érzelmek sodorják, mint falevelet a folyó. Érzelmei vezérlik minden apró lépését. Ha fél bezárul, ha boldog kinyílik.

Csináld meg

A nő, szépíti közös fészküket, és egy nap a lakás rendezgetése közben az a gondolata támad, hogy kellene egy polc, vagy kettő a hálószoba üresen fehérlő falára. Végiggondolja 15 féle képpen, hogy mit pakolna a polcra, milyen könyvek, virágok, csecsbecsék kapnának rajta helyet. Szemei előtt tisztán kirajzolódik a polc és a rajta lévő tárgyak minden porcikája, színe, tapintása.

Elönti egy érzés, ami már a gondolattól is boldogságot teremt szívében. Elmondja a férfinak mit szeretne.

Először nem is érti minek akar a nő polcot, eddig is megvoltak nélküle. A nő kérleli, ész érveket próbál sorakoztatni A férfi problémamegoldó képessége beindul, kitalálja hogyan, miből, mennyi idő, pénz ráfordítással lehetne megcsinálni Időt kér. A nő türelmetlen, lelke szemei előtt lebegő jó érzést szeretné 3D-ben látni.

A férfi ígér,  bízik abban, hogy a nőnél csak múló hóbort volt, elfelejti.

A nő sosem “felejti” az érzelmeit, amíg a férfi könnyedén túllép tettein.

Következmény

  • Nő: nem figyel rám, nem akar a kedvemben járni, nem szeret.
  • Férfi: meg kellene csinálni mert folyton nyaggat.
  • Következmény: A nő huszonnyolc lehetséges magyarázatot legenerál, miért nem csinálja meg a férfi a polcot, és  a képzelt magyarázatok miatt létrejövő harag, csalódottság, félelem miatt megsárkányosodik.
  • Férfi: a sárkány villámló szemei és kénköves lehelete várja otthon.
  • Megoldás: Belátható időn belül legyen két deszka darab a falon, és a jutalom nem magad el!

Hallgasd meg

A nő letört körömmel, kitört cipősarokkal érkezik haza munkából, ahol aznap Sárika is über bunkó volt vele mert írígykedik rá, és a főnöke is lehordta, mert nem tartott be egy határidőt. Férfi: meghallgatja, segítő szándékkal, logikusan, ész érvekkel alátámasztja mit és hogyan kellett volna csinálni.

Következmény

Perpatvar.

  • A nő azért mondta el a történteket, mert érzelmeket váltottak ki belőle,és azáltal, hogy beszélt róluk leföldelte azokat.
  • A férfi tanácsot ad vagy megoldást kínál azzal a negatív érzelmeket tovább korbácsolja, és akaratán kívül bevonódik a nő napjának negatív tapasztalatai közé. Így ugrik az esti program.
  • Megoldás: Egyetlen 4 szavas mondat: Nem lesz semmi baj. Egy védelmező ölelés kíséretében, aminek hálás kiscica szemek lesznek a következményei.

A férfi az értelem, a nő az érzelem, egymás nélkül mindkettő életképtelen.

nő

A férfi háttérbe tudja szorítani az érzelmeit mert az erő dominálja, fizikai lényével oldja meg a világ dolgait. Hisz háborúban nincs barátság, mert akkor győzelem sincs.

 

A nő simán sutba tudja dobni az ész érveket, ha az érzelmek magával ragadják. Ha nem így volna nem születnének gyerekek.

Ebbe a mélységbe nyúlik a férfi és nő közti konfliktusok félreértések gyökere.

Az érzelem férfi aggyal fel nem fogható, a logika női szívvel meg nem érthető.

Egyik lény sem bonyolultabb a másiknál. Segítsük egymás létezését. A nő erősíteni képes a férfit, a férfi lágyítani a nőt.

A nő színes és kacér. a férfi stabil és erős.nő

 

Az öltözködés is ezt a létezésbeli különbséget tükrözi vissza, a női ruhák finomságával, a férfi ruhák stílusos időtállóságával.

 

A férfiból azáltal lesz lovag, hogy védelmező erejét a nő köré vonja, becsülettel, tiszta szívvel hite szerint cselekszik. Ismeri a varázslatos szavakat, ami minden nő szívének kulcsa:

Nem Lesz Semmi Baj

 

Küldetésem, hogy végigvezesselek az úton. Bármelyiket választod rám számíthatsz. Ingyenes anyagaim azt a célt szolgálják, hogy magabiztosságot nyerj az öltözködésben, magabiztosságot a gondolkodásodban önmagadban, önállóan.

Örülök, hogy vagy!

képek forrása: pinterest,unsplash,instagram,pexels

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Share This