szin Színek minden mennyiségben, férfiak számára is hordható árnyalatokban. Beköszöntött a kánaán! Rögtön folytatom is a tapasztalatokon alapozott ténnyel: csak nem nálunk.

A Magyarországunkon földi halandónak számító férfi vonalba, ez a színkavalkád minimum egy év késéssel csúszik be. Pedig végre valami érdekes. Végre valami szívderítő látvány. Végre egy kis izgalmasság. Hordható, férfias, már-már normális szabásvonalak.

Bevallom nekem nagyon tetszik, hogy bele mertek nyúlni  a tervezők a színekbe, és a jó! színekbe. Nem pávát, elmeháborodottat, vagy csövest akarnak csinálni egy férfiból, hanem színes egyéniséget…amilyen valójában. Nem szeretem a tervezőkre lebontott divatcikkeket, mert divatsebészként nem érdekel ki-hol tervezte amit tervezett, engem csak a látvány, az összbenyomás, a sugárzás, a használhatóság, hordhatóság, kombinálhatóság érdekel. Akár egy kiváló plasztikai sebészt az érdekel, hogy a hozott anyagból, a lehetőségekhez mérten, a legmodernebb rendelkezésre álló eszköztár segítségével kihozzam a maximumot. Ezért a mostani trendek közt egyenesen idegesít, hogy utcai viseletté kívánják avanzsálni a férfiak ruhatárába, az angol nemesek körében még nem is oly’ régen kötelező házikabátot /nőkön is próbálkoznak, ott pizsamaként hat/. Csupa brokát, rengeteg virágminta, akár egy papucsállatka…

Apró kitérő után örüljünk és várjuk együtt, hogy hozzánk az üzletekbe is betör az ízléses színkavalkád, és egy igazán színkímélő mosószer!

>

Régóta tudott, hogy csak az a viselet terjed el az utca férfián (nem a celebek között) , ami férfias! Próbálkozások mindig vannak, ettől színes, vicces, botrányos a divatvilág, ez kell, mert valljuk be ezekért a vadhajtásokért lessük a trendmagazinokat.

Vagy van valaki akit érdekel még a normális? A kérdés költői, engem csak a normális érdekel, ezért is úszkálok vidáman a színek tengerében, amivel voltak kedvesek megtisztelni bennünket 2013-ra az imádott tervezőseregek.messzines1
kentarocipo
kors

 

 

Share This