Nyakamba vettem egy különleges tudásanyag létrehozását, melyre már többször is céloztam az elmúlt hónapokban.Ez a munka bizony viszi, nyeli, rabolja az időt, és én is csak emberbőlvagyok, a nap pedig 24 órából. Ez a magyarázata az elmúlt 2 hónap szűkszavúságának részemről. A facebukk posztok jelezték felétek, hogy nem haltam meg, nem álltam le, nem dobtam sutba az útmutatás, tudásanyagok átadását.

Szolgálati közlemény vége, álljon itt egy könnyen emészthető kitekintés a jövőbe, laza nyári kikapcsolódásként, a folytatás pedig apránként sűrűsödik. Gyorsan múlik az idő, laza hopp és nyakunkon az ősz . . . igazából még nyár sem volt . .. annak minden nyűgével, bájával, kínjával és várakozásával, ami a ruhatárunkat illeti. Szaladjunk most kicsit előre és lessünk bele a 2013-2014 ősz – tél – tavasz divatvilági ötletekbe, ami segíthet az őszi vadászatban is, csak, hogy spóroljunk, mielőtt totális bohócot csinálnánk magunkból.

Szóval:Fendi: Extrafaxni nuku, 70-es évek elejének hangulata kipipálva, én leginkább a nem szálfatermetű, inkább átlag vagy az alatti magasságú férfiakon látnám szívesen, és annyira de annyira megtapogatnám az anyagokat.

2013-2014

Fendi

fendi1

Fendi

Victor&Rolf szintén az átlag alatti magasságoknak kedvez, ötletes, szórakoztató vonalakkal, részletekkel, a kiröhögtetés veszélye nélkül.   Szinte mindenki beleadott józan paraszti észt a munkájába a tervezők közt, de Armani, és Missoni hozta a megszokott formát. Itt jegyzem meg, ha véletlenül egy turkálóban Missoni darabra bukkantok, ott ne hagyjátok! Örök, és elnyűhetetlen, feltűnő, egyszerű, megkerülhetetlen, soha nem unalmas, és szakadtan is különleges. A térdnadrágokkal nem bírok kibékülni. Cipővel erőltetik, amihez zokni kell. Rövidnadrág+cipő+zokni, már csak egy hajszál és rövidnadrág-szandál-zokni a végkifejlet. Ehh . . . mi ez?

Armani

Armani

 

Armani

Armani

Victor&Rolf

Victor&Rolf

 

Victor&Rolf

Victor&Rolf

Missoni2

Missoni

Mi1013-2014

Missoni

 

 

 

Rövidnadrág + papucs – zokni = csapjunk egy jó nyarat!

Folytatása apránként, mert nagy mennyiségben taszítóbb mint vonzó, akár egy nő… vagy nem?

Share This