A férfi stílusának forrása

Szerző: | Stílus

Ennek az oldalnak nem az a célja, hogy megmondja milyen zoknihoz milyen díszzsebkendő illik. Ennek az oldalnak az a célja hogy megismerd azt a férfit aki a stílusod mögött lakik Rátalálj arra a férfira akire 20 év múlva büszkén tekintenél. Férfi forrásod megtalálásának két útja van. Az egyik belülről kifelé épít. A másik kívülről befelé. Ezeken az oldalakon határozottságodhoz és erődhöz mérten Te magad építed fel utánozhatatlan, lehengerlő, mesteri stílusodat.

Teremteni születtél.

Az erő ami csak egy férfiban lel otthonra  benned is ott van. Az androgün világ, amit egyre többet látsz magad körül puhítja a férfiakat. Összemossa lemetszi a férfi és nő  közti fogantatástól megmásíthatatlan különbségeket. Érző férfiakat akar emelni az “erős” nők mellé. A fogyasztás alapú berendezkedésnek az ipari termelékenységnek egy kiaknázatlan kincsesbányáját látják a férfiakban.

Te is bedőltél neki nincs ezzel semmi baj. Baj akkor van ha hagyod magad kiherélni, és elhiszed, hogy ez így van rendjén.

Ha elhiszed, hogy a liberálisnak hazudott világunk jó, holott az erőt veszi el a férfiaktól és a nők kezébe adja. Abba a kézbe, ami nem tudja használni, mert nem arra született, nem is érti mire való.

  • A harcos ereje, teremtő szavai tisztán csengenek.
  • A lovag  hite, biztonságot ad, szavának becsülete van.
  • A bölcs szavai tiszteletnek örvendenek.
  • A király kimondott szavainak tekintélye kétségbevonhatatlan.

Ezek a stációk várnak egy férfira. Nem átugorható, megkerülhető egyik sem.. Nincs rövidebb út!

A Csomolungmára sem visz  felvonó, nem vár hütte. Minél magasabban jársz annál kiszámíthatatlanabb az időjárás,kevesebb a levegő meredekebb a szikla. Nem kislánynak való vidék.

Kemény, férfias, embert próbáló a hegy. Akár a férfi lét. Mégis megéri. Ők az elit osztag, akik megtették amit meg kellett, léptek amikor ideje volt, beleálltak a helyzetbe erejük teljében.

Becsületesek, tekintélyesek, tiszta lelkűek, nemes szívűek.

Ők A Férfiak! A teremtő erő birtokosai.

Rájuk vár minden nő. Az igazi férfi nem keres. Az igazi férfit megtalálják.

Mindez nagyon szépen hangzik, de a világot a pénz mozgatja, joggal gondolhatod. De biztos vagy benne? Ha nem találod álmaid nőjét az a pénztárcád vastagsága vékonysága miatt van? A nőnek csak a pénz számít?

Igen.

Ha egy pöccsel sodorja össze a sors és potenciális áldozatot lát benne akkor igen. De tudod az a nő meg is érdemli választásának következményeit, és az a férfikezdemény is amit a pénzéért kapott. Írom mindezt nagy szeretettel, felidézve vele a – zsák a foltját- közmondás lényegét. Elárulok valamit, amit sok év tapasztalata, megszámlálhatatlan nőkkel átbeszélgetett óra esszenciájaként bizton állítok: ha már idáig elolvastad, megérdemled hogy birtokába kerülj:

A valódi nőt nem a pénz érdekli.

A pénz kompenzációs eszköz egy nem létező dolog létezővé tételének illúziójához. A nőt a férfi érdekli, ugyanúgy ahogy a férfit a nő. A nő biztonságra vágyik.

férfi

Egy széles vállra amire fejét hajthatja, egy erős karra ami megóvja, Egy markos tenyérre ami teremti a közös világukat.

Férfi és nő egyenlő. A feminizmus megtette a magáét. Kaptunk egy jó csomó baromi öntudatos, erős, izmoktól duzzadó, önálló nőt, akik majd belepusztulnak az egyedüllétbe, de a merténmegérdemlem takarója alatt a mindenférfibunkó párnájukat telesírják minden éjjel. Na ők azok akiket A férfiak használnak és használod őket Te is. Semmi gond Ez így van rendjén.

Nő és férfi egyenlő. A férfiak hozzápuhultak a nők erősségéhez. Felelősséget áldozatot vállalni nem merő  punnyadt, belső mélységeit felderíteni nem akaró férfiakat kaptunk. Egy nő bármit megtehet. “Akkor cipelje csak a bevásárlószatyrot….is” És igazatok van.

Egy kiherélt hím nem jelent veszélyt. Egyel több dolgozó a bolyban.

Az, hogy a férfiak a merténmegérdemlem zászlaja alatt hetente járnak barber shopba, kéthetente manikűröztetni, minden évszak változásnál teljes ruhatárat cserélnek teljesen normális. Generálja a GDP-t. A külsőségek mindenek felett! Gazdagság, befolyásosság látványát mutatják, valódi tartalom nélkül. Őket nevezem igazi páváknak. Az illúzió, a megtévesztés mesterei. Az önmegtévesztés gurui.

Az egyenlőség boldogít?

Két gyönyörű ember egy párt alkotva kápráztatja el szépségével környezetét miközben lelkük olyan sivár mint Death Valley. Ez is rendjén van.

Ameddig az ember fiatal, fürge, sudár, addig kell a szépségnek hódolni, élvezni, csillogtatni. De jön egy pont, amikortól a szépség öncélúvá válik Egyetlen célja önmaga lesz. A fogyasztói társadalom  erre épül.

A reklámok ezt szívatják fel kapillárisaikon keresztül velünk: Maradj fiatal, maradj rugalmas, maradj szép. Tőlünk mindent megkaphatsz hozzá.

férfi

Csapdahelyzet ez. Egyre kevesebb férfi és nő látja be. Ezért a sok boldo

 

 

 

gtalan élet. A mindig többet akarás. Az öncélú gyönyör üress

ég.

Férfi és nő nem lehet egyforma. Létük értelme veszik el.

A férfinak hódítania kell, a nőnek csábítania. Sosem fordítva. Ősi ösztönt nem lehet néhány év alatt reklámokkal kiirtani, bár bár szenvedünk miatta, minden kereskedelmi felületnek ez a célja. Mi meg kajáljuk!

  • A hasonlók vonzzák egymást, de a különbségek fűszere teszi a kapcsolatot ízessé.
  • Az igazi férfi vonzza az igazi nőt.
  • Az igai férfi higgadt, mert biztos magában.
  • A magabiztosság vonzó, kortól, nemtől függetlenül.

Aki hímnemnek születik, élete végéig az marad.

stílus

 Férfivá tettei által válhat, ha késztetést és erőt érez magában, hogy az oda vezető aranyrögös utat egyenes gerinccel végigjárja.

Ez az az út ami indulhat belső késztetésre, és kiforrva külső stílust épít maga köré. Ha kell a múltat felhasználva

Ez az az út ami indulhat példaképet követve külső stílus jegyek által, ami törvényszer férfias gondolkodást épít belül. Támogatva a jelennel.

férfi

Küldetésem, hogy végigvezesselek az úton. Bármelyiket választod rám számíthatsz. Ingyenes anyagaim azt a célt szolgálják, hogy magabiztosságot nyerj az öltözködésben, és magabiztosságot a gondolkodásban önmagad által.

Örülök, hogy vagy!

képek forrása: pinterest,unsplash, pexels

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Hogyan vásárolj inget önállóan?

Útmutatónk alapján könnyedén, gyorsan beszerezheted a hozzád legjobban passzolló inget.

ing

 

Share This